Veni

"Azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne" (Tamási Áron)

Vilmos körte reklám

2011. február 03. 22:28 - veni75

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://shilouette.blog.hu/api/trackback/id/tr255857278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dávid 2011.02.24. 17:10:42

Szia Veni, Neked bejön ez a film? Nekem olyan mesterkéltnek tűnik, ahogy a végén a leomló város mellett a mezőn táncolnak... Nem kínlódás csak az ötlettelen médiákusoktól? Amúgy eleinte, míg csak párszor láttam - és el se jutott hozzám, hogy ez egy Vilmos reklám, többször azt hittem, hogy a Sonynak a reklámja, annyira látványosan indult a kirobbanó fákkal. Szal inkább a vége nem sikerült (számomra.)

40120 2011.02.24. 18:18:56

Szia! Igen, hasonlóan éreztem én is amikor először láttam:) Rá nem jöttem volna,hogy ezzel egy italt reklámoznak! A végén a tánc, szerintem azt az életérzést akarja az eszünkbe juttatni,amit egy kellemes alkoholtartalmú ital elfogyasztása után érezhet az ember:)..hogy ettől a pálinkától igazán jó hangulatba kerülhet az,aki megissza:) A reklám eleje egyértelműen a "vissza a természetbe az épített környezetből" , ahonnan a gyümölcs is származik,a zene pedig -szerintem - a magyar hagyományokra utal,jelenleg a pálinkafőzés hagyományaira..:)Engem, az első meghökkenés után a reklám egésze ragadott meg. Szerintem a látvány és a zene is nagyon el van találva. Na persze mindenki másképp ítéli meg.Ha neked nem tetszett,hát, .. akkor egy Vilmoskörte pálinka fogyasztóval kevesebb lesz az országban:)) Mondjuk én a gin-t szeretem:))
süti beállítások módosítása